Balkan, Grækenland, Italien – forårsrejser 2024 kan nu bookes!

Mere som dette i kategorierne: Alperne ture / Guidede ture / Padlekurser

Alpelejre Salzburger Land

Ingen tvivl – Toros Outdoors er hjemme i Sydøsteuropa. I ny og næ tager vi en kort pause mellem vores ture. Og padle i Alperne. Saalach, Lammer og Koppi er simpelthen smukke. Lieser og Salzachs kraftfulde vand er lige rundt om hjørnet! Vi viser dig de bedste floder i vores alpine lejre i Salzburger Land. Sammen formulerer vi klare banemål og får din padleteknik til at passe. De højtuddannede Toros kajakinstruktører vil tage dig til næste niveau.

Lammer i Salzburg-regionen.
På Lammeren mellem Voglauer Gorge og Ofen. | Foto: Christoph Scheuermann

Tre til otte dages sjov med hvidt vand på de smukkeste floder omkring Salzburg plus et individuelt skræddersyet teknikkursus. De kortest mulige afstande i maksimal tid i båden, alt fra vores centralt beliggende basecampe i Golling og Lofer. Uanset om du bare nærmer dig de tre eller leder efter spænding i det vanskelige hvide vand - floderne i Salzburger Land er ideelle til at udforske grænser og forbedre din teknik i et sikkert miljø. Vores kanoinstruktører kender ikke kun området som bagsiden af ​​deres hånd, men har også know-how til at lægge sidste hånd på din teknik.

Kontakt os og sammen finder vi ud af, hvad der betyder noget for dig. Alle arbejder lidt anderledes. Det er dig, der sætter tempoet. Under alpine lejre kan vi fuldt ud imødekomme dine behov.

Bidrag: Alpine Camps Salzburger Land - Lammer
Om? Nej, Lammeren, knap to timers kørsel fra München. | Foto: Christoph Scheuermann

Saalach - verdensmester flod til alle krav

Loferer Tal har været vært for slalom og freestyle konkurrencer mange gange. Saalach er utroligt forskelligartet og det ideelle træningsområde fra WW I til V. Vi padler hovedsageligt mellem Au og Unken (WW II-III), på slalombanen (WW III +) og i Martinsschlucht (WW III-IV). På ruterne omkring Lofer finder vi den perfekte blokbane til at finjustere vores teknik. Surfbølger for enhver smag garanterer maksimal køreglæde.

Lieser - Næsten glemt klassiker på vej til Soca

En legendarisk kajakflod for slalom og downhill padlere i halvfjerdserne, Lieser blev noget glemt, da Soca blev “opdaget” i firserne. Forkert! Lange strukturerede rapids gør Lieser til det ideelle træningsflow, inklusive store surfingbølger. Den korte, men sprøde Lieserschlucht i slutningen af ​​ruten er kirsebæret på kagen.

Königsseer Ache – På drikkevand til Berchtesgaden

Krystalklar, livlig og hurtig og stadig et insider tip. Königsseer Ache kan padles kort efter søens udstrømning, og i forsommeren sprøjter den blå rigeligt gennem den åbne skovdal. Masser af rydningsvand til øvelse, altid hurtige strømme og det store landskab gør »Königsseer« til den ideelle flod til at komme ind og ned. Vi viser dig den skjulte perle ved foden af ​​Watzmann.

Salzach - Klar til at rumle

Salzach er en ægte isflod. Selvom adskillige reservoirer tæmmer den kraftige væsen, viser floden, hvad den er lavet af i sektioner. I forsommeren er Salzach nær Taxenbach et rigtigt hit. Strømmen skubber kraftigt ned ad dalen. Hurtige strømme, kæmpe bølger og som højdepunkt en lang, supersonisk dias. Ægte balanceringsvandstop!

Lammer - "Soca Salzburgs"

Tekniske bølger, skarpe vægte og en åndeløs kløft. Væggene bevæger sig sammen til længden af ​​båden, og de forvirrende blokfald forsvinder. Nej, vi taler ikke om de berygtede "lamovne". »Soca Salzburgs« omkring Voglauer Klamm har masser af sjov og adrenalin at tilbyde, selv for normale padlere - selvfølgelig med klart vand, hvid kalksten og glat polerede vægge. Næsten slovensk.

Koppentraun - Den bedste flod i Østrig

"Koppi" - et kaldenavn eller en person med respekt? Næsten ti kilometer vildt vand i kløften uden vejadgang, men med berømte strømfald som ”Ungschauten”, den magiske “Eissee” og masser af lejrbålhistorier udenfor. Om foråret er Koppentraun en tung balancerings-quad og tolererer ikke nogen fejl. Hvis vandet synker efter smeltningen, kan avancerede whitewater-padlere vove sig ind i Koppenschlucht under en ekspertguide. Vil flodguden være nådig mod os?

Bidrag: Alpine Camps Salzburger Land - Lammer
Ud og omkring i Salzburger Land - vores padleområde lige uden for døren | Foto: Scheuer
, , , , markeret