Lisää tällaisia ​​kategorioissa: Yleensä / Kajakkikurssit

Kajakinopettajamme

Joen joukkueellamme on melontaharrastajia, joilla on kaikenlaisia ​​taustoja. Meitä yhdistää rakkaus jokiimme, jota tuomme sinulle, ja intohimo kokea heidät kajakilla (tai muulla valkoisen vesiurheiluvälineellä)! Halu tartuttaa muita ihmisiä tällä intohimolla on myös meissä kaikissa, joten päädyimme kaikki Toros-Outdoorsiin ja odotamme tapaamistasi vesillä olevilla kursseilla ja leireillä!

hankaaja

Pomo haluaa selittää Scheueria Khobitskhalissa Kuva: Vera Niess

Scheuer .. jokainen, joka tuntee hänet, tietää, että tämän tyypin esittäminen tekstimuodossa näyttää olevan mahdotonta. Scheuerilla on uskomaton tarmo KAIKKI melontaan liittyvään, joten se tunnetaan peukalokipuna kajakkimaailmassa. Olipa kyseessä asianajajapäivien, kanoottilehtien artikkeleiden tai kuvaluentojen kanssa, hän on mukana varsinkin märällä, mutta myös silloin, kun hän istuu hetken kuivalla. 

 Kaikki alkoi, kun hän oli lapsi Kocherilla ja Jagstilla, mutta koska Scheuer pitää kovasti matkustamisesta, hän lähti löytömatkalle kaakkoisalueelle jo ennen maantiedon opiskelua: Turkki, Georgia, koko Balkan, Iran. , .... Hän tutki niitä parhaina melonta-alueina (ja tietysti gourmet-alueina) ja kierteli ympäri maata ja ihmisiä sotkeutuneena valtavaan verkostoon, joten Etelä-Itä-Euroopassa ei luultavasti ole maata, jossa kourallinen ihmisiä ei olisi oppinut rakastamaan ja pelkää Scheueria. Nyt kun valtakunta on rakennettu, hän huolehtii henkilökohtaisesti leirien esijärjestelyistä, on henkilökohtaisesti läsnä joko toisella leirillä ja muuten pääosin hoitaa kauppaa. Hän yrittää myös saada yleiskuvan luomastaan ​​kaaoksesta. Katso lisää: historia

Nils

Jo lapsena Nils huomasi innostuksensa meloakseen lomalla Ranskassa isänsä kanssa. Kaukaa pohjoisesta tullessa harjoitukset rajoittuivat peliveneeseen ja lomiin. Siksi hän muutti myös Augsburgiin edistääkseen melontauraansa. Hän tykkää ajaa raskaammalla, mutta yleensä hän vain rakastaa olla vedessä, olipa sitten villi tai kesy, pääasia on märkä! Suurin asia Nilsille ovat aurinkoiset pelit hyvillä tasoilla! Hän on aina halunnut innostaa muita melomaan, ja siksi hän on nyt pysyvä osa Toroksen tiimiä. Joskus hän pitää linnoitusta Toros Shopissa, mutta tänä vuonna näet myös hänet Apenniinit- Albania- Kreikka und alppileirejä tapaamiseen sekä viikonloppuna kurssiohjelma. Kun Nils ei melo tai anna sinulle myyntineuvoja uuden kuivapuvun suhteen, hän on ulkona koiransa Gonzon kanssa, tekee ruokaa ystävien kanssa ja pitää piirtämisestä.

Lotte

Yhdessä Chrisen kanssa hän oppi melomaan taaperona. Vaikka olikin selvä valitusvaihe, hän ei koskaan voinut päästää siitä irti, ja heti koulun päätyttyä hän lähti Tiroliin lauttaoppaaksi. Sieltä Chileen ja Peruun, jossa hän tutustui ja rakastui joihinkin jokiin sekä lauttaoppaana että turvamelostajana. Takaisin Euroopassa koskenlaskuun lisättiin albanialaiset leirit Scheuerin kanssa ja rakkaus Balkanin jokia kohtaan syttyi. Joten olet Lotte leirillä Albania, Kreikka ja alpen tapaavat, mutta tästä vuodesta lähtien hän on vastannut myös perus- ja syventävien kurssien järjestämisestä ja osittain toteutuksesta (yhteystiedot: kanuschule@toros-outdoors.de) Toisaalta hän suoritti oppisopimuskoulutuksen shiatsu-harjoittajana ja opiskelee vaihtoehtoisen harjoittajan koetta varten, jotta ehkä jonain päivänä hän pystyy nostamaan jalansijaa maahan.

Stefan

Stefanin kanssa meillä on todellinen vesiurheilun puolestapuhuja. Hän tulee Ala-Itävallasta ja asuu nyt Lienzissä, koska se ei ole niin kaukana kauniista joista. Joten hän on asiantuntijamme Alppileirit Itä-Tirolissa.
Lapsuudessaan hän teki ensimmäiset melalyöntinsä Wildalpenissa ja siitä lähtien, kun he ovat tunteneet toisensa, hän ja Scheuer ovat kohdanneet toisiaan tutkiessaan tuntemattomia kanavia. Itse asiassa kulttuuritekniikasta ja vesihuollosta valmistuneena insinöörinä hän on nyt enemmän vesillä kajakkiohjaajana ja oppaana kuin liiketoiminnassa. Mikä ei puhu kylmää valoa pyörteessä kiertueen lopussa.

Chris

Chrisemme työskentelee kokopäiväisesti sosiaalipedagogina, mutta on kuitenkin löytänyt aikaa Toroksen leirien johtamiseen Balkanilla ja Itävallassa useiden vuosien ajan. Se, kuinka hän onnistuu tässä, on ihme ja osoitus hänen organisatorisesta lahjakkuudestaan, jonka hän onneksi myös tuo Torosille. Hän on ollut itse veneessä lapsuudesta asti ja muutaman vuoden ilman venettä nuoruudessaan hän muisti melonnan täyttävän villityksen, eli ensin kumppaninsa ja ystäviensä kanssa intohimoaan valkoveteen ja työskenteli sitten kajakinohjaajana ja myös hänen pedagogiset taitonsa tuoda jokeen. Mitä muuta hän tekee sivulla, hän kertoo sinulle tänä vuonna Albania und Montenegro nuotiolla.

Ines

Globetrotter Ines on tehnyt viime vuosien talvisulkujen aikana sitä, mistä me muut olemme voineet vain haaveilla. Hän aloitti Bullistaan ​​vähän ennen pandemian alkamista ja matkusti 2 vuotta osittain suljettujen rajojen kanssa, mukaan lukien Venäjä, Georgia, Azerbaidžan ja Iran. Tietysti myös kattotelineessä: hänen avokanoottinsa ja kajakkinsa. Kiertueensa alussa Scheuer Georgiassa kysyi häneltä, haluaisiko hän työskennellä Torosille palattuaan. Niinpä hän käyttää taitojaan seikkailuopettajana ja kanoottioppaana, molemmat oma nyrkki samoin kuin meidän Tagliamenton ja Piaven leirit. Hän tekee myös monipäiväisiä matkoja Allierissa ja Loiressa. Hänen suosikki melaurheiluvälineensä on kanootti, myös valkoisessa vedessä, mutta kun se vilkastuu, hän vaihtaa mielellään myös kajakkiin. Hän rakastaa joogaa ja meditaatiota tasapainona melontaan, viettää yön yksinäisellä soralla tai hiekkarannalla iltaisin nuotion äärellä.

Elmar

Entenlochklamm-peruskurssi

Elmar aloitti melonnan noin 8 vuotta sitten poikkeuksellisen sekoituksena motivaatiota, lahjakkuutta ja innostusta. Ensimmäisellä Albania-matkallaan kanssamme (silloisena osallistujana), leirille suunniteltujen II-III maailmansodan osien jälkeen, hän putosi urheasti mukana IVer-alueen töiden jälkeisten opaslenkkien mukana. Aina säteilevä heti autosta ulos astuessaan sisäänkäynnin luona Elmar on niin sanotusti jokirakkauden ruumiillistuma, olipa kesy tai villi. Joten tietysti olemme erittäin iloisia saadessamme hänet mukaan tiimiimme perus- ja jatkokursseille, jotta hän voi tartuttaa teidät kaikki erittäin positiivisilla fiiliksillä! Kun Elmar ei käy meille kursseilla, hän on puuseppä ja hiljattain myös isä.

Lena

Lenalla on itse asiassa oma ulkoiluyritys. Olemme erittäin iloisia saadessamme työskennellä hänen kanssaan. Tänä vuonna hän on perheleirillämme Osttirolissa lastenhoito ottaa haltuunsa ja naisten leirit olla siellä taas. Yhden asian tiedämme joka tapauksessa: Lenan kanssa hauskaa ja hyvä mieli on päivänselvä! Jos haluat tietää enemmän hänestä ja hänen yrityksestään, vieraile Lenan yrityksen kotisivuilla elimentu.

Vera

Hildesheimin tasaisella vedellä kasvanut Pikku Vera halusi aina mennä freestyle-veneilyyn, kuten monet valkoisen makkaran päiväntasaajan pohjoispuolella kasvaneet tekevät. Sisältä se tuli hänelle liian tylsäksi ja hän päätti mennä suureen maailmaan Uuteen-Seelantiin, missä hän meni yhä jyrkemmin valkovedessä. Se ei ollut vain yksi matka - Intia ja Nepal seurasivat kohteina. Nyt hän on kyllästynyt vaeltelemaan ympäri maailmaa, hän opiskelee taidetta Münchenissä, soittaa bändissä ja on tietysti työskennellyt Torosissa vuodesta 2018. Täällä hän opettaa perus- ja jatkokursseja syvästi rento kajakinopettajana, tekee alppileirejä ja meloa Münchenissä ja auttaa edelleen kaupassa. Kaikki kauniit kauppakoristeet ovat myös häneltä.

Ronny

tom

Roomalainen

             ### # O>O # C /[*****]\ ___ //[Toros]\\ ___ (___>====m=[=====]=m===== =<___) ~~_~~~~__~~.......~~ ( | ) ~ ~__~~~_~~~%%~~ ~_~%%~ (__|__ )~~)) YYI ~~ ___ ~~ ~ ____~_ %% _~~ ))% I %% ~~___ ~~ ~ _~~ ___ _%% % %%% )_ I ~ ~~ ~ ~__~~~ ~~ ~~ __~~ ~~~ _~~ ~ % ))) I ~~~%%%~~__~~ ~ ~ ~ ~__%%~ ~~%% ))% | || |%P%%~~ || ||% ||| || P ))%%%%| || E | | | % | || E %% | | | | | |%E| | || %%% | | E | %% | | | | % || E % | | | %% | E | | | | | | E | | || | | | || e | %% | | || | | e | | |% || || | e | | | %%| | | || e | | | | | | %%% | | e ( ) | | | | | | || | | _ e ( ) % || || | | | | | \ \ e ( ) % | | | %% | || | \_\ e ( ( ( ) | %|| | | | | \ !! ( ( ) | ||| |( \ ( ) ) % % || % ( ) %3 )% ( ( ( ) ) ( ( ) ( ( ) ) ( ) ) ( ) ) ( )
🌍 Testi: Google-kääntäjä »