Balkan, Hellas, Italia – vårreiser 2024 kan nå bestilles!

Mer som dette i kategoriene: Omvisning

Early Bird Mission – Hellas og Bulgaria

Dato: 28. mars til 7. april 2024

Yassas og Ahoy, det regner overraskelsesegg. Påsken er fortsatt et stykke unna. Så vi starter på et tidlig fugleoppdrag til Hellas! – I begynnelsen av mars tok vi flyet til Thessaloniki, nese mot vinden, sadlet opp på bussen og dro dit vannet og solen er på sitt høyeste. Enten Erymanthos på Peloponnes, Acheron i den blomstrende kystregionen eller Rhodope-bekkene i de bulgarsk-greske grensefjellene - vi velger spontant de beste nivåene. La deg overraske!

I midten av mars på Diavolo Rema i de greske Rhodope-fjellene.

Geografi

Hellas er en ekte skattekiste. En overraskelsespose med landskap og mikroklima, et land fullt av vann i hver sesong - ute og inne. Pindos, den fjellrike ryggraden i landet, strekker seg langt mot sør og er delt inn i mektige langsgående daler fra den joniske kysten til den tessaliske sletten. I nordøst skjermer Rhodopes kysten fra det mye mer kontinentale Bulgaria.

Vinterflykt Peloponnes - Erymanthos i februar.

Flyet vårt lander i Thessaloniki 6. mars. Det er tidlig på året, veldig tidlig. Bortsett fra våre greske venner, som hele vinteren er sesong for, er vi et av de første lagene som starter padleåret. De små hotellene i innlandet våkner sakte opp fra vinterdvalen, de ville leirene i elveflomsletten er enda mer uberørt enn vanlig. Velkommen til Early Bird Mission 2020. Velkommen til Hellas!

Klassisk fra november til mai - Lousios på Peloponnes.

Etter åtte sesonger på så mange elver i dette vakre landet, er vi glade for å kunne presentere deg vårt beste mars. La deg bli overrasket! Vi vil tilbringe de fleste nettene på familiedrevne hoteller, spise i rustikke kroer og gråte ingen tårer etter vinteren med utsikt over de snødekte fjellene. Vi planlegger elveagendaen hver dag, og holder alltid et øye med måleren og værglasset. 

Leken hvitt vann langt mot øst - Arkoudo Rema i Rhodope-fjellene.
, , , merket