Balkan, Hellas, Italia – vårreiser 2024 kan nå bestilles!

Mer som dette i kategoriene: Alpene turer / Omvisning / Padlekurs

Alpeleirer Salzburger Land

Ingen tvil – Toros Outdoors er hjemme i Sørøst-Europa. Nå og da tar vi en liten pust i bakken mellom turene. Og padling i Alpene. Saalach, Lammer og Koppi er rett og slett vakre. Lieser og det mektige vannet i Salzach er rett rundt hjørnet! Vi viser deg de beste elvene på våre alpeleire i Salzburger Land. Sammen formulerer vi klare løypemål og får din padleteknikk til å passe. De høyt utdannede Toros kajakkinstruktørene tar deg til neste nivå.

Lammeren i Salzburger Land.
På Lammeren mellom Voglauer Gorge og Ofen. | Foto: Christoph Scheuermann

Tre til åtte dager med hvittvannsmoro på de vakreste elvene rundt Salzburg, pluss et individuelt tilpasset teknikkurs. Kortest mulig avstand i båten, alt fra våre sentralt beliggende basecampere i Golling og Lofer. Uansett om du bare nærmer deg de tre eller leter etter spenningen i det tunge hvite vannet - elvene i Salzburger Land er ideelle for å utforske grenser og forbedre teknikken din i et trygt miljø. Våre kanoinstruktører kjenner ikke bare området som baksiden av hånden, men har også kunnskapen til å sette prikken over i’en på teknikken din.

Kontakt oss og sammen vil vi finne ut hva som betyr noe for deg. Alle jobber litt annerledes. Det er du som setter tempoet. Under de alpine leirene kan vi imøtekomme dine behov fullt ut.

Bidrag: Alpine Camps Salzburger Land - Lammer
Om? Nei, Lammer, i underkant av to timers kjøring fra München. | Foto: Christoph Scheuermann

Saalach - verdensmester elv for alle krav

Loferer Tal har arrangert slalåm- og freestyle-konkurranser mange ganger. Saalach er utrolig mangfoldig og det ideelle treningsområdet fra første verdenskrig til V. Vi padler hovedsakelig mellom Au og Unken (WW II-III), på slalombanen (WW III +) og i Martinsschlucht (WW III-IV). På rutene rundt Lofer finner vi perfekte blokkurs for å finpusse teknikken vår. Surfbølger for enhver smak garanterer maksimal kjøreglede.

Lieser - Nesten glemt klassiker på vei til Soca

En legendarisk kajakkelv for slalåm- og utforkjører på syttitallet, Lieser ble noe glemt da Soca ble “oppdaget” på åttitallet. Feil! Lange strukturerte stryk gjør Lieser til den ideelle treningsflyten, inkludert flotte surfebølger. Den korte, men skarpe Lieserschlucht på slutten av ruten er kirsebæret på kaken.

Königsseer Ache – På drikkevann til Berchtesgaden

Krystallklar, livlig og rask og fremdeles et innsidertips. Königsseer Ache kan padles like etter innsjøens utløp, og på forsommeren spruter den blå rikelig gjennom den åpne skogsdalen. Mye ryddevann for å øve, alltid raske strømmer og det flotte landskapet gjør »Königsseer« til den ideelle elven for å komme inn og ned. Vi viser deg den skjulte perlen ved foten av Watzmann.

Salzach - Ready to Rumble

Salzach er en sann breelv. Selv om mange magasiner temmer den drivende skapningen, viser elva hva den er laget av i seksjoner. På forsommeren er Salzach nær Taxenbach en virkelig hit. Strømmen skyver kraftig nedover dalen. Raske strømmer, gigantiske bølger og som høydepunkt en lang, supersonisk lysbilde. Ekte balanseringsvannstopp!

Lammer - "Soca Salzburgs"

Tekniske stigninger, skarpe balanseringskurs og en andpusten kløft. Veggene kommer sammen til lengden på båten, og de forvirrende blokkstrykene skaper spenning. Nei, vi snakker ikke om de beryktede "lamovnene". »Soca Salzburgs« rundt Voglauer Klamm har mye moro og adrenalin å tilby selv for vanlige padlere - med klart vann, hvit kalkstein og glatt polerte vegger, selvfølgelig. Nesten slovensk.

Koppentraun - Den beste elven i Østerrike

»Koppi« - et kallenavn eller en person med respekt? Nesten ti kilometer vilt vann i kløften uten tilgang til veien, men med berømte stryk som "Ungschauten", den magiske "Eissee" og mange bålhistorier utenfor. På våren er Koppentraun en tung balanserende firhjuling og tolererer ikke feil. Hvis vannet synker etter smeltingen, kan avanserte padlere padle inn i Koppenschlucht under en ekspertguide. Vil elveguden være nådig mot oss?

Bidrag: Alpine Camps Salzburger Land - Lammer
Ut og om i Salzburger Land - vårt padleområde rett utenfor døren | Foto: Scheuer
, , , , merket