Mer som dette i kategoriene: Generelt / Kajakkurs

Våre kajakkinstruktører

Teamet vårt på elva inkluderer padlevenner med et bredt utvalg av bakgrunner. Det som forbinder oss er kjærligheten til elvene vi bringer deg og lidenskapen for å oppleve dem i kajakk (eller annet utstyr for hvite vannsport)! Ønsket om å smitte andre mennesker med denne lidenskapen ligger også i oss alle, og det er slik vi alle havnet på Toros-Outdoors og ser frem til å møte deg på kurs og leirer på vannet!

skuremaskinen

Sjefen i humør til å forklare Scheuer om Khobitskhali Foto: Vera Niess

Scheuer .. alle som kjenner ham vet at å sette denne fyren i tekstform ser ut til å være en umulighet. Med en utrolig handlekraft til ALT som har med padling å gjøre, er Scheuer kjent som en vond tommel i kajakkmiljøet. Enten med advokatdagene, kanomagasinartikler eller bildeforelesninger, er han med, spesielt i det våte, men også når han sitter kort i det tørre. 

 Det hele startet da han var barn på Kocher og Jagst, men siden Scheuer er veldig glad i å reise, la han ut på oppdagelsestur i sørøst allerede før han studerte geografi: Tyrkia, Georgia, hele Balkan, Iran , .... ble utforsket av ham som topppadleområder (og selvfølgelig som gourmetområder) og virvlet opp landet og folket, viklet inn i et enormt nettverk og så er det sannsynligvis ikke noe land i det sørlige Øst-Europa hvor en håndfull mennesker ikke har lært å elske og frykt THE Scheuer. Nå som imperiet er bygget opp, tar han personlig seg av den foreløpige organiseringen av leirene, er personlig til stede på den ene eller andre leiren og passer ellers hovedsakelig butikken. Han prøver også å få oversikt over kaoset han har skapt. Se mer: historie

Nils

Allerede som barn oppdaget Nils sin entusiasme for å padle på ferier i Frankrike med faren. Fra norden var treningsøktene begrenset til spillbåt og ferier. Derfor flyttet han også til Augsburg for å fremme padlekarrieren. Han liker å sykle på noe tyngre, men generelt sett elsker han å være på vannet, enten det er vill eller tam, det viktigste er vått! Det største for Nils er solfylte playruns med gode nivåer! Han har alltid likt å inspirere andre til å padle kajakk og det er derfor han nå er en fast del av teamet på Toros. Noen ganger holder han fortet i Toros-butikken, men i år vil du også se ham i Apenniner- Albania- Hellas og alpine leirer møtes, så vel som i helgen Kursprogram. Når Nils ikke padler eller gir deg salgsråd for den nye tørrdrakten, er han ute og reiser med hunden sin Gonzo, lager mat med venner og liker å tegne.

Lotte

Sammen med Chrise lærte hun å padle som smårolling. Selv om det var en tydelig stønnefase, kunne hun aldri gi slipp på det og så snart hun var ferdig med skolen dro hun til Tyrol som flåteguide. Derfra til Chile og Peru, hvor hun ble kjent med og elsket noen elver både som flåteguide og som kajakkpadler. Tilbake i Europa ble albanske leirer med Scheuer med på raftingen og kjærligheten til elvene på Balkan ble tent. Så du blir Lotte på leirene i Albania, Hellas og i Alpene møte, men siden i år har hun også hatt ansvar for organisering og delvis gjennomføring av grunn- og videregående kurs (kontakt: kanuschule@toros-outdoors.de) På siden gikk hun en læretid som Shiatsu-utøver og studerer til alternativ utøvereksamen slik at hun kanskje en dag kan sette fotfeste på bakken.

Stefan

Med Stefan har vi en virkelig forkjemper for hvitvannsport om bord. Han kommer fra Niederösterreich, og bor nå i Lienz fordi det ikke er så langt fra de vakre elvene. Så han er vår ekspert for Alpeleire i Øst-Tirol.
I barndommen gjorde han sine første padlestrøk i Wildalpen og helt siden de to har kjent hverandre har han og Scheuer matchet hverandre når de utforsket ukjente kanaler. Egentlig utdannet sivilingeniør for kulturteknikk og vannforvaltning, han er nå mer på vannet som kajakkinstruktør og guide enn i næringslivet. Som ikke taler mot et nedkjølt lys i virvelen på slutten av turen.

Chris

Selv om vår Chrise jobber fulltid som sosialarbeider, finner han fortsatt tid til å drive leirer for Toros på Balkan og i Østerrike i flere år nå. Hvordan han klarer dette er noe av et mirakel og er et vitnesbyrd om organisasjonstalentet hans, som han heldigvis også bringer til Toros. Han har vært i båten selv siden barndommen og etter noen år uten båt i ungdommen husket han padlingens tilfredsstillende villskap, levde ut lidenskapen for hvitt vann først sammen med partneren og venner og jobbet deretter som kajakkinstruktør. og hans pedagogiske ferdigheter også å bringe til elva. Hva annet han gjør ved siden av, forteller han deg i år Albania og Montenegro ved leirbålet.

Ines

Globetrotter Ines har gjort det vi andre bare kunne drømme om å gjøre under vintersperringene de siste årene. Begynte med Bulli sin kort tid før pandemien begynte, hun reiste i 2 år med delvis stengte grenser, inkludert Russland, Georgia, Aserbajdsjan, Iran. Også på takstativet, selvfølgelig: den åpne kanoen og kajakken hennes. I begynnelsen av turneen spurte Scheuer i Georgia henne om hun kunne tenke seg å jobbe for Toros når hun kom tilbake. Og så bruker hun ferdighetene sine som eventyrlærer og kanoguide, begge deler egen knyttneve så vel som vår Tagliamento og Piave leire. Hun gjør også flerdagers turer på Allier og Loire. Favorittutstyret for padlesport er kanoen, også i hvitt vann, men når det blir mer livlig bytter hun også gjerne til kajakk. Hun elsker yoga og meditasjon som en balanse til padling, tilbringe natten på ensomme grus- eller sandbanker med kvelder rundt bålet.

Elmar

Entenlochklamm grunnkurs

Elmar begynte å padle for ca 8 år siden med en ekstraordinær blanding av motivasjon, talent og entusiasme. På sin første tur til Albania med oss ​​(som deltaker på den tiden), etter WW II-III seksjonene som var planlagt for leiren, falt han tappert sammen med etterarbeidsguideløpene i IVer-området. Alltid strålende så fort han går ut av bilen ved inngangen, er Elmar så å si legemliggjørelsen av elvekjærlighet, enten det er tam eller vill. Så selvfølgelig er vi veldig glade for å ha ham om bord som en del av teamet vårt for de grunnleggende og videregående kursene slik at han kan smitte dere alle med sine veldig positive vibber! Når Elmar ikke går på kurs for oss, er han snekker og nylig også pappa.

Lena

Lena har faktisk sitt eget friluftsbedrift. Vi er veldig glade for å jobbe med henne. I år skal hun være på familieleiren vår i Osttirol, den barnepass overta og ved kvinneleire være der igjen. En ting vet vi i alle fall: hos Lena er det moro og godt humør som står for dagen! Hvis du vil vite mer om henne og selskapet hennes, besøk hjemmesiden til Lenas selskap elimentu.

Vera

Oppvokst på flatt vann i Hildesheim, likte Little Vera alltid å bane fritt, som så mange av de som vokste opp nord for den hvite pølseekvatoren. På innsiden ble det for kjedelig for henne, og hun bestemte seg for å dra inn i den store store verden til New Zealand, hvor hun gikk brattere og brattere i det hvite vannet. Det var ikke bare en tur - India og Nepal fulgte som destinasjoner. Nå litt mettet fra å vandre rundt i verden, studerer hun kunst i München, spiller i et band og har selvfølgelig jobbet for Toros siden 2018. Her underviser hun i grunnleggende og videregående kurs som en dypt avslappet kajakkinstruktør, gjør alpine leirer og prøvepadler rundt München og fortsetter å hjelpe i butikken. Alle de vakre butikkdekorasjonene er fra henne også.

Ronny

Tom

Roman

             ### # O>O # C /[*****]\ ___ //[Toros]\\ ___ (___>====m=[=====]=m===== =<___) ~~_~~~~__~~.......~~ ( | ) ~ ~__~~~_~~~%%~~ ~_~%%~ (__|__ )~~)) YYI ~~ ___ ~~ ~ ____~_ %% _~~ ))% I %% ~~___ ~~ ~ _~~ ___ _%% % %%% )_ I ~ ~~ ~ ~__~~~ ~~ ~~ __~~ ~~~ _~~ ~ % ))) I ~~~%%%~~__~~ ~ ~~ ~__%%~ ~~%% ))% | || |%P%%~~ || ||% ||| || P ))%%%%| || E | | | % | || E %% | | | | | |%E| | || %%% | | E | %% | | | | % || E % | | | %% | E | | | | | | E | | || | | | || e | %% | | || | | e | | |% || || | e | | | %%| | | || e | | | | | | %%% | | e ( ) | | | | | | || | | _ e ( ) % || || | | | | | \ \ e ( ) % | | | %% | || | \_\ e ( ( ( ) || | | | | \ !! ( ( ) | ||| |( \ ( ) ) % % || % ( ) %3 )% ( ( ( ) ) ( ( ) ) ( ( ) ) ( ) ) ) ( ) ) ( )
🌍 Test: Google Oversetter »