Balkan, Hellas, Italia – vårreiser 2024 kan nå bestilles!

Mer som dette i kategoriene: Padlekurs

Grunnkurs WW I

Din første opplevelse – av forhåpentligvis mange – i den vakreste sporten i verden! På Toros grunnkurs vil du ta dine første skritt i en kajakk og bli kjent med appellen til bevegelig vann. Uansett om du aldri har vært i båt før eller har tidligere erfaring fra andre områder innen kanopadling: Har du liten eller ingen kontakt med dynamisk padling på rennende vann, så har du kommet til rett sted! Våre kanoinstruktører vil ta deg forsiktig i hånden og vise deg verden av deres foretrukne fritidsaktivitet med moro og ekspertise. I Lofer an der Saalach vil du også bli kjent med skjønnheten til en typisk strøm i de østerrikske nordalpene.

Du tilbringer den første av de to dagene med å slappe av på Pillersee i Ortisei og først setter du deg inn i materialet. Så snart redningsvesten er i riktig posisjon, går du ut på vannet med fjellbakgrunn og du lærer de grunnleggende teknikkene for kajakkpadling gjennom lek og moro. Kaffepause med panorama inkludert!
På kursets andre dag går du på rennende vann for første gang. På en enkel del av Saalach vil du bli kjent med spenningen og de grunnleggende teknikkene for rafting, selvfølgelig profesjonelt overvåket av kanoinstruktøren din.

Du kan leie alt utstyr, inkludert båt og padle, av oss mot betaling og få det brakt til kursstedet.


nøkkeldata

 • Varighet: 2 dager, hver gang ca 10 – 16
 • Sted: Pillersee i St. Ulrich, Saalach nær St. Martin/Lofer (Østerrike)
 • Gruppestørrelse: 4-6 deltakere
 • Kurspris: €200 pluss leieavgift

Hva lærer jeg?

 • Grunnleggende materialkunnskap
 • Riktig sittestilling og padlestilling i en kajakk
 • Grunnslag: foroverslag, motslag, bueslag
 • Kanting og stabilisering av kajakken
 • Enkel væskemekanikk: flyt og virvler
 • Kjøring og stopp på lett strøm (WW 1)
 • Åpne spraydekket og nødutgangen under vann

Hva må jeg allerede kunne?

 • svømme~~POS=TRUNC

Hva må jeg ta med?

 • Langermet funksjonell skjorte
 • Badetøy eller sportsundertøy
 • Identitetskort og helsetrygdkort
 • Eget utstyr, hvis tilgjengelig


Hvilke andre kostnader vil jeg pådra meg?

 • Overnatting og måltider begge dager
 • Kjøring
 • Leieavgift for båt, padle og utstyr
 • Selvfølgelig frivillig: tips til kanoinstruktøren din
 • Ca 6 € mynter (parkeringsavgifter ved Pillersee, bruksavgifter ved innsjøen)


Overnatting og servering

Vi anbefaler camping på Campingplass Grubhof, som fungerer som samlingspunkt senest andre kursdag og som regel også huser kanoinstruktørene. Det er vanligvis nok plass til oss i de forhåndsannonserte kurshelgene, også for eventuell ankomst kvelden før kurset. Du står selvfølgelig fritt til å benytte deg av andre overnattingstilbud i stedet.
Maten er også opp til deg. Om det er frokostblanding om morgenen eller frokost på kafeen, å lage mat sammen om kvelden eller fråtsing i restauranten – du bestemmer spontant på stedet. Det er mange shoppingmuligheter og restauranter på stedet.

Weitere belangrike Informationen

Du bør generelt være i en fysisk form som gjør at du kan sitte i båten, være utendørs i flere timer og bevege deg rundt og i vannet.
Vennligst informer oss om eventuelle begrensninger ved registrering!

Hver bestilling bør innledes med en telefonsamtale med oss ​​hvis vi ikke allerede kjenner deg fra kursdriften.

Vi ber om forståelse for at kursstedet og dermed eventuelt også overnattingsstedet kan endre seg spontant i en nødsituasjon dersom vær og/eller vannstand på det vanlige stedet gjør det umulig å gjennomføre kurs.

I prinsippet kan vi kun holde hvert kurs med nok deltakere. I enkelttilfeller kan dette først avklares noen uker før kursdato. Din påmelding, og dermed sikker gjennomføring av kurset, er først bindende for begge parter når fakturaen er utstedt. Fullføring av den digitale registreringen på nettsiden utgjør ikke en bindende forpliktelse.

Vi gjør oppmerksom på at avbestilling etter fast bestilling (fakturering) er for kjøpers regning og vi anbefaler derfor reiseavbestillingsforsikring. Du kan gjøre dette i detalj i vår Betingelser les.

Bestilling via

, merket