Balkan, Hellas, Italia – vårreiser 2024 kan nå bestilles!

Mer som dette i kategoriene: Kajakkurs

Vårt regionale kursprogram: München og Alpene

La tankene vandre, forbedre kondisjonen din, optimalisere teknikken din og møte andre padlere ... Hvem trenger mer?

Hvorfor vandre langt unna når...? I henhold til dette mottoet har vi inkludert padleområdene i de nordlige Alpene som leirområder i programmet fra reisekanselleringer forårsaket av pandemien: og nøt de gode tingene i nærheten!
I tillegg har vi laget et regionalt kursprogram i utkanten av Alpene, slik at også nybegynnere og teknologientusiaster kan få mye for pengene!

Konkret betyr dette: For viderekomne elever, våre alpine leirer i Øst-Tirol og Salzburg-landet en kombinasjon av klassisk guiding og individuell teknisk trening. Vi tar deg med til forskjellige elver og viser deg regionen, som vanlig. Og i samråd med deg utformer vi programmet på en slik måte at boof and suf trening, øving av ruller og «finne rett linje» ikke neglisjeres.
Og for å gjøre dette alternativet familievennlig, tilbyr en av Osttirol-leirene også barnepass med Lena i år.

Dessuten er det to til kvinneleire i ulike vanskelighetsgrader. Fra nybegynnere til erfarne whitewater-padlere.

Det spiller ingen rolle om du kommer videre med forkunnskaper eller om du setter deg i kajakk for første gang - vårt utvalg av baner i den nærliggende utkanten av Alpene vil gjøre deg trygg i hvitt vann.
Lyst på en ny hobby, men den passer ikke alltid inn i timeplanen din? Vi kjenner til dilemmaet og derfor kan du fleksibelt booke deg inn i vårt helgekurssystem i Lofer. Vår samlede pakke er delt inn i flere kursseksjoner. Finn ut hvilket kurs som passer for deg!

Det regionale kursprogrammet med et blikk

I vår Grunnkurs Whitewater vi viser nybegynnere det grunnleggende vi trenger for whitewater på flatt vann og lett strøm. Det er her de første manøvrene utføres og grunnsteinen legges for sikker og uavhengig bevegelse på elva.

Vi utdyper og trener så det vi har lært på grunnkurset eller andre steder Videregående kurs.

Entenlochklamm grunnkurs
Videregående kurs

Hvis du har hatt din første erfaring med flyt og teknologi eller har eksistert en stund og ønsker å forbedre teknikken din for høyere vanskelighetsgrader, er det fortsatt en Videregående kurs. Her gjør vi deg i stand til brattere klima.

Videregående kurs Isar Rapid 3
Videregående kurs er litt brattere

Ring oss eller send oss ​​en e-post for å avklare detaljer og bestille ønsket dato.

Så mye for standardprogrammet. Dersom du ønsker å oppnå de samme læringsmålene i individuell sammenheng, kan du også gjøre det Privat kurs bestill hos oss.

Planlegg oversiktskurs

Ingen kommende arrangementer