Hjälm på för prissänkningen! Det finns 30.09.2023 % rabatt på RRP för alla hjälmar till och med 15 september XNUMX!

Mer så här i kategorierna: Kajak kurser

Vårt regionala kursprogram: München och Alperna

Låt ditt sinne vandra, förbättra din kondition, optimera din teknik och träffa andra paddlare ... Vem behöver mer?

Varför vandra långt bort när...? Enligt detta motto har vi tagit med paddlingsområdena i norra Alperna som lägerområden i programmet från reseinställda resor orsakade av pandemin: och njutit av det goda i närheten!
Dessutom har vi skapat ett regionalt kursprogram i utkanten av Alperna så att även nybörjare och teknikentusiaster kan få mycket för pengarna!

Konkret betyder detta: För avancerade elever, våra alpina läger i Östra Tyrolen och Salzburgs land en kombination av klassisk guidning och individuell teknikträning. Vi tar dig till olika floder och visar dig regionen, som vanligt. Och i samråd med dig utformar vi programmet på ett sådant sätt att boof and suf-träning, övningsrullar och ”att hitta rätt linje” inte försummas.
Och för att göra det här alternativet familjevänligt erbjuder ett av Osttirol-lägren även barnpassning med Lena i år.

Dessutom finns det två till kvinnoläger i olika svårighetsgrader. Från nybörjare till erfarna forspaddlare.

Det spelar ingen roll om du håller på med tidigare kunskaper eller om du sätter dig i en kajak för första gången – vårt utbud av banor i den närliggande utkanten av Alperna kommer att göra dig trygg i vitt vatten.
Sugen på en ny hobby, men den passar inte alltid in i ditt schema? Vi känner till dilemmat och därför kan du flexibelt boka in dig i vårt helgkurssystem i Lofer. Vårt helhetspaket är uppdelat i flera kursavsnitt. Ta reda på vilken kurs som passar dig!

Det regionala kursprogrammet i korthet

I vår Grundkurs vitvatten vi visar nybörjare på platt vatten och lätta strömmar grunderna som vi behöver för bakvatten. Det är här de första manövrarna utförs och grunden för säker och självständig förflyttning på floden läggs.

Vi fördjupar och tränar sedan det vi lärt oss på grundkursen eller någon annanstans Avancerad kurs.

Entenlochklamm grundkurs
Avancerad kurs

Om du har haft din första erfarenhet av strömningar och teknik eller har funnits ett tag och vill förbättra din teknik för högre svårighetsgrader, finns det fortfarande en Avancerad kurs. Här gör vi dig lämplig för brantare klimat.

Avancerad kurs Isar Rapid 3
Fördjupningsbanan är lite brantare

Ring oss eller skicka ett e-postmeddelande för att klargöra detaljer och boka önskat datum.

Så mycket för standardprogrammet. Om du vill uppnå samma lärandemål i ett individuellt sammanhang kan du också göra ett Privat kurs boka med oss.

Schemalägg översiktskurser

Inga kommande evenemang

, , , , , , , , märkt